ONS VERHAAL

Meubelfabriek, Interieurbouw, Houtbewerking van den Boorn is sinds de oprichting in 1957 gespecialiseerd in het ver- en bewerken van massief hout en diverse plaatmaterialen.

Het is een familiebedrijf  met meer dan 60 jaar ervaring, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Eerst in de jaren 60 en 70  als timmerfabriek met voornamelijk kozijnen en trappen, café en winkelbetimmeringen (Timmerfabriek H. van den Boorn) en alles wat maar met hout te maken viel.

In de jaren 80 kwam er de 2e generatie (Meubelfabriek en Interieurbouw van den Boorn) en ambachtelijk meubelfabricage bij, met in begin 90 meer serie- en productiewerk in voornamelijk massief houten ledikanten.

 

In het jaar 1998 werd er begonnen met de fabricage van massief Frans eiken parket vloeren en lambriseringen waar we ons tot op heden meer en meer in gespecialiseerd hebben.

Ons modern machinepark met diverse computer (CNC) gestuurde machines is dan ook afgestemd op het vervaardigen van massief houten producten, waaronder massieve planken vloeren in diverse diktes, visgraat, Hongaars punt, bv. Versailles-, Aremberg-, dambord vloerpanelen,  patroonvloeren, gezaagd vloeroppervlak, plinten, houten wandbekleding, buiten terrasvloeren,  etc.

DSC_8788.JPG